Paul Johnson. Fish Forever: The Definitive Guide to Understanding, Selecting, and Preparing Healthy, Delicious, and Environmentally Sustainable Seafood. 2007. UK: John Wiley & Sons, Inc.
Halaman: 438 * Kulit Tebal * Tebal: 4.0 sm
Buku tebal ini adalah buku wajib milik untuk semua penggemar makanan laut, apatah lagi laut sekarang sering terdedah kepada pencemaran. Buku ini membuka minda kita untuk lebih berwaspada memilih makanan bersumberkan laut, dan menyarankan cara-cara untuk menghindari bahaya tersebut.
Selain mengenalkan jenis-jenis ikan dan hasil laut (bagi yang tidak kenal jenis ikan hingga tertukar ikan kembung dan ikan selayang), buku ini juga menyediakan resepi-resepi makanan laut yang menyebabkan air liur meleleh sewaktu menatap gambar yang terdapat dalam buku ini. - pengendali tokobukumaya.
"... If you love seafood but worry about overfishing and contaminants, Fish Forever is an indispensable resource. Johnson provides in-depth guidance on 70 different fish and shellfish, pinpointing today's least-endangered, least contaminated, best-tasting species, ranging from anchovies, bluefish, and clams to squid, tilapia, and weakfish. He details sustainability and health issues, discusses fishing practices and fish farming, and shares fascinating insights and anecdotes that put today's environmental concerns in perspective..
Fish Forever is the one book you need to make healthy seafood choices - and create extraordinary seafood meals."
Fish Forever is the one book you need to make healthy seafood choices - and create extraordinary seafood meals."
Harga Jualan: US $ 34.95
Harga tokobukumaya: RM 80.00
No comments:
Post a Comment